SPORTFUL PRESENTA EL MALLOT DE L’ORBEA GRAVEL RIDE TOUR GIRONA

La prestigiosa marca tèxtil italiana tornarà a equipar els ciclistes a l’última gran cita de la temporada, l’Orbea Gravel Ride Tour Girona.

Girona acollirà el 25 de setembre del 2022 l’Orbea Gravel Ride Tour. La cursa presenta un recorregut circular al voltant de la ciutat de 78 km i amb un desnivell de 770 m sense cap dificultat tècnica i s’obsequiarà tots i totes les ciclistes amb un mallot de primera qualitat.

Sportful repeteix com a patrocinador oficial de la Gravel Ride Girona, una de les proves esportives del festival internacional Sea Otter Europe.

Com a mostra de la seva importància, Federico Mele, director de Màrqueting Internacional de Sportful creu que «la Sea Otter Europe és, sens dubte, una de les cites més importants no tan sols d’Espanya, sinó de tot el calendari ciclista europeu. Per a nosaltres és molt important ser expositors del festival i patrocinadors de l’Orbea Girona Gravel Ride. En els últims anys estem invertint en el segment del gravel i creiem fermament que aquest segment de les «carreteres brutes» creixerà encara més en els pròxims anys. Hem de seguir aquest camí i formar part del “joc” millorant els nostres productes i explotant al màxim els nostres coneixements i experiència en la indústria en el ciclisme. Les persones, l’intercanvi d’experiències i el plaer d’anar amb bicicleta són els valors clau d’aquest món en creixement».

La prova se celebrarà durant el Sea Otter Europe, la fira ciclista més important del sud d’Europa, i serà l’última prova del circuit gravel. Recorrerà un traçat que permet descobrir les Gavarres; un recorregut ideal per a l’aventura gravel que s’haurà de seguir en GPS.

Les inscripcions ja estan obertes, i inclouen el mallot exclusiu de Sportful. Del 23 al 25 de setembre Girona acollirà el Sea Otter Europe, un dels festivals ciclistes més esperats de l’any, on estaran presents les marques referents del ciclisme.