les etapes
gravel ride tour

20 MAIG

63 KM | 1.300 M+

Ruta circular de 63 KM sense marcar (obligatori portar GPS) en el massís del Montnegre amb poca dificultat tècnica i per pistes forestals en bon estat. És un recorregut dur i exigent degut a causa de la pendent d’alguns trams.

Sortirem de Santa Susanna direcció al cor del massís del Montnegre, després d’una petita pujada per escalfar ens espera el gran repte de la sortida, una pujada de 10 km amb un pendent continuat i dur fins a arribar a Santa Maria de Montnegre a 615 m sobre el nivell del mar.
Continuarem carenejant on tindrem unes fabuloses vistes del Massís del Montseny fins a arribar a Sant Martí de Montnegre. Des d’aquest punt, iniciarem la baixada fins a Hostalric, circularem prop de la Tordera i tornarem a Santa Susanna superant l’última pujada de la ruta.

Distància total: 63 KM

Temps aproximat dels primers participants: 3:30 – 4h

Avituallament sòlid / líquid al PK: (per determinar)

Percentatge de pistes de Terra: 70%

Desnivell acumulat: 1.300 M+

Powered by Wikiloc

09:45h Sortida Gravel Ride Tour Santa Susanna

 • Participació a la prova
 • Dorsal
 • Avituallaments líquids i sòlids
 • Serveis mèdics
 • Samarreta commemorativa

27 MAIG

80 KM / 120KM

La comarca d’Osona i la seva capital, Vic, es troben ubicades en una situació estratègica a mig camí entre els Pirineus i la Costa Brava. Gràcies al paisatge propi de la Catalunya interior i a aquesta ubicació única, la comarca ofereix un ampli ventall de pistes atractives per a la pràctica del GRAVEL.

A la GRAVEL RIDE VIC et tenim preparats els paratges més impressionant d’Osona: la Plana de Vic i el Ter envoltats de muntanyes; territoris de noms suggerents per descobrir com Gesabisaura, Collsacabra, Savassona, les Guilleris, el Montseny i el Lluçanès.

Pots escollir entre una ruta de 80 KM i un altre de 120KM. Un viatge en el temps on desvelar sobre la bicicleta els secrets de la història i l’art, tot cercant noves experiències!

RUTA CURTA
Distància:
 80 Km
Desnivell: 887M+
Avituallaments: PK 47,7 y PK 61,2

RUTA LLARGA
Distància:  120Km
Desnivell: 1.832M+
Avituallaments: PK 47,7 y PK 83,7

Porcentatge de pista de terra: 90%

Powered by Wikiloc

Powered by Wikiloc

09.30h Sortida Gravel Ride Tour Vic

 • Participació a la prova
 • Dorsal
 • Avituallaments líquids i sòlids
 • Serveis mèdics
 • Samarreta commemorativa

24 SETEMBRE

78 KM | 770 M+

Aquest és un recorregut Gravel per descobrir les Gavarres, massís de formes arrodonides amb pistes forestals en bon estat, ideals per la nostra aventura. Seguirem el recorregut mitjançant el track amb el gps, no hi haurà senyals en el camí i així podrem viure l’aventura gravel amb plena llibertat. Sortirem de Girona vorejant la part nord de les Gavarres tot resseguint les pistes paral·leles al riu Ter, delimitades per pollancres. A l’alçada de la població de Monells ens endinsarem en aquest Espai d’interès natural (EIN) per una pujada amb un pendent constant envoltat de suredes i alzines. Ens allunyarem del trànsit i de les grans poblacions fins a sentir el silenci dels racons més remots d’aquest massís. Carenarem la part occidental de les Gavarres, passarem a tocar del Santuari dels Àngels i del Castell de Sant Miquel i l’entrada a Girona la farem per la Vall de Sant Daniel acompanyats del Riu Galligants.

Ruta circular de 78  KM en el cor de les Gavarres sense cap dificultat tècnica, tot el recorregut és per pistes forestals en molt bon estat i amb poc desnivell.
Sortida direcció Nord-est seguint la Ruta del Ter, els primers kilòmetres seran sense desnivell, combinant pistes forestals amb bon estat amb carreteres secundàries amb molt poc trànsit.
A la població de Parlavà ens desviarem direcció a les Gavarres.
Creuarem la C-66 a l’alçada de la població de Corçà, posteriorment creuarem Monells, població on està pensat posar el primer avituallament de la prova.
Posteriorment enllaçarem amb la carretera que puja a l’ermita de Santa Pallaia però en el PK 13 ens desviarem a la dreta en una pista de forestal de molt bon estat.
Al final de la pujada, en el cor de les Gavarres, prop del Santuari dels Àngels, trobarem el segon avituallament de la prova, aquest serà líquid.
A partir d’aquí anirem carenejant passant a prop del Castell de Sant Miquel.
Abans d’arribar a Sant Miquel baixarem cap a Girona.

OFFICIAL MAPPING

 • Participació a la prova
 • Dorsal
 • Avituallaments líquids i sòlids
 • Serveis mèdics
 • Maillot SPORTFUL commemoratiu (veure talles)